Back to the top

Trupa

Componenta trupei

Hai sa ne cunoastem mai bine. Componentii Trupei Stereo Boulevard sunt gata sa-ti ofere o petrecere de poveste.

alina-2

Alina Dinca

Solist vocal

Aloha! Sunt Alina Dinca si sunt solista trupei Stereo Boulevard. Cant de la varsta de 5 ani, acumuland o experienta unica si vasta in domeniul muzical. Am absolvit Facultatea de Muzica - Bucuresti, sectia pedagogica, sunt finalista primei editii ''Romanii au talent'' si ne vedem in fiecare sezon la Vocea Romaniei, fiind antrenorul vocal al echipei Smiley, inca de la debutul emisiunii. Sunt un om ambitios, dinamic, mega-vesel si sunt gata sa petrecem impreuna la cel mai tare eveniment din viata voastra!

paul 1

Paul Batinas

Solist vocal

Salut! Sunt Paul Batinas si sunt solistul trupei Stereo Boulevard. Sunt o fire energica, spontana si foarte vesela. Sunt din Brasov, iar dupa experienta X-Factor si Vocea Romaniei, am decis sa raman in Bucuresti pentru a-mi urma visul.

adrian-cojocaru

Adrian Cojocaru

Percutie si trombon

Salut! Sunt Adrian Cojocaru. Am terminat Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, la sectia Trombon, dar pe parcursul vietii mi-am dat seama ca sunt foarte atras de percutie, pe care am inceput sa o studiez impreuna cu percutionistul cubanez Gilberto Ortega. Din anul 1997 fac parte din big band-ul Radiofuziunii Romane.

mihai-paun

Mihai Paun

Pian

Salutare! Sunt Mihai Paun si sunt pianistul Trupei Stereo Boulevard. Sunt absolvent al Universitatii de Muzica - Bucuresti si ma mandresc cu numeroase colaborari muzicale alaturi de artisti romani. Deci nu provin dintr-o familie de muzicieni, am dobandit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, pianul fiind prietenul meu cel mai bun.

Adrian-petrache-1

Adrian Petrache

Chitara

Hello! Sunt Adrian Petrache si sunt chitaristul trupei Stereo Boulevard. Provin dintr-o familie de muzicieni, in care aceasta meserie este practicata de peste cinci generatii. Pasiunea pentru chitara mi-a fost insuflata de catre bunicul meu, de la care inca mai invat lucruri minunate.

stefanica-gheorghe

Stefanica Gheorghe

Violoncel

Hey! Sunt Stefanica Gheorghe si fac parte dintr-o familie cu radacini muzicale adanci. Cant la violoncel inca de la varsta de 7 ani, acesta aducandu-mi colaborari cu: Filarmonica George Enescu - Bucuresti, Orchestra Nationala Radio, Orchestra de Camera Radio, Opera Nationala Bucuresti, etc...

test 1

Ciprian Raducanu

Chitara bass

Salutare! Sunt Ciprian Raducanu. La fel ca majoritatea colegilor mei, provin dintr-o familie de muzicieni. Alaturi de chitara bass am colaborat cu artisti precum: Tudor Gheorghe, Marin Petrache Pechea, Damian Draghici, Oana Sirbu, Marcel Pavel, Pepe, Alex Velea, Andreea Banica, Costi Ionita, Mandinga, Connect-R, Feli, etc...

alex-lupu-1

Alex Lupu

DJ

Heya! Sunt Alex Lupu, aka Adapthor. Sunt producator muzical, dar asta nu ma opreste din a intretine atmosfera in calitate de DJ, adaptandu-ma oricarui tip de eveniment la care iau parte. Pana in momentul de fata am reusit ca si producator muzical independent sa livrez produse catre case de productie/distributie ca: Roton, Okapi Sound, HaHaHa Production, Media Pro, Red Clover, Mango Records, etc... De asemenea, am colaborat cu diversi artisti romani in diferite stadii ale etapelor de productie muzicala.

Nicu-Lichirie

Nicu Lichirie

Tobe

Salutare! Sunt Nicu Lichirie si sunt tobosarul trupei Stereo Boulevard. Iubesc ritmul, energia si buna dispozitie, iar experienta am acumulat-o alaturi de numeroase trupe si artisti consacrati din Romania.

stereo boulevard logo png small

Toate drepturile rezervate @ 2019 Trupa Stereo Boulevard | 0756 550 948 | contact@stereoboulevard.ro

Made with ❤ by toplevel.ro – branding agency

Open chat
Buna!
Cu ce va putem ajuta? :D